Met een camper een rondreis door Schotland maken is ideaal voor gezinnen, vrienden of met elkaar. Je komt op plekken die je op je eigen gemak kunt verkennen en bent vrij om te bepalen hoe de dag eruit gaat zien. Je bent onafhankelijk van alle seizoenen of zoals de Schotten welbekend zeggen: Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Belangrijk is dat de camper voldoet aan alle eisen die het reizen comfortabel maakt en die van alle gemakken is voorzien.

Waar iedereen in past, een eigen bed heeft, en waar de verwarming het goed doet. Je hoeft niet terug naar een hotel of andere slaapvoorziening, maar kunt met de camper de volgende dag je reis weer voortzetten. Je kunt op vakantie Schotland met de camper gaan en staan waar je wilt. Kom hieronder meer te weten over vakanties en campers in Schotland.

Wil je de mooiste reizen bekijken welke er te maken zijn door Schotland? Klik dan op één van de links om de mooiste reizen te bekijken.

Bekijk hier de reizen >>

Campervakanties in Schotland

De mooiste plekken van Schotland ontdekken met de camper.
Vakantie Schotland camperEen groot voordeel met het rondtrekken in een camper is dat je veel hoger zit dan in een gewone auto en je dus optimaal van het uitzicht kunt genieten.

Andere camper reizigers begroeten elkaar vriendelijk, omdat men zich met elkaar verbonden voelt en hetzelfde vrije gevoel ervaart.

Bezienswaardigheden die je op vakantie in Schotland kunt beleven zijn:

  • Edinburgh: De Edingburgh Zoo, National Galleries of Scotland kastelen en festivals.
  • Loch Ness: Oude mythe om het monster te ontdekken in een groot meer.
  • Glasgow: Groot handelsstad, Glasgow Botanic Gardens en Glasgow Cathedral.
  • Isle of Skye: Noordelijk eiland met schitterende berglandschappen, prachtige kusten en Dunvegan Castle.
  • Ben Nevis: is onderdeel van het Grampain gebergte en hoogste punt van het Verenigd Koninkrijk.
  • Aberdeen: Universiteitsstad.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Whiskey.
Vakantie Schotland camperHet bekendste exportproduct van Schotland is zonder enig twijfel de whiskey. Met 5 wijnstreken kun je kiezen welke route je met de camper gaat nemen. In veel plaatsen in Schotland zijn er veel whiskey evenementen waar je aan kunt deelnemen en geloof het maar, iedereen lust de juiste whiskey als je in Schotland bent!

Met de camper door Schotland van alle gemakken voorzien.
In de meeste luxe campers zitten naast slaapgelegenheden ook een douche, toilet, koelkast en keukentje bij. Alles bij elkaar is een camper goedkoper en kostenbesparend. In een hotel met eetgelegenheid ben je duurder uit.

Bekijk hier de rondreizen >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *