Een rondreis door Schotland met SNP.
Schotland is een land met prachtige heuvels, indrukwekkende bergen, adembenemende kustlijnen en nog tal van natuurschoon. Niet voor niets is het land populair bij wandelliefhebbers. Er komt echter veel kijken bij het plannen van een vakantie naar Schotland. Je maakt het jezelf een stuk eenvoudiger wanneer je ervoor kiest om bij SNP een rondreis door Schotland te boeken.

SNP rondreizen & Schotland

  • SNP biedt liefst zeventien verschillende reizen naar Schotland aan. Er zijn reizen beschikbaar van april tot november. De reisduur varieert van drie tot dertien dagen.
  • Naast individuele reizen die geen vaste vertrekdata kennen, biedt SNP ook groepsreizen aan. De groepen zijn hierbij nooit groter danĀ SNP rondreis Schotlandtwintig personen.
  • De SNP-reizen naar Schotland zijn erg verschillend. Zo zijn er reizen met uitdagende wandelroutes door het Schotse gebergte voor fanatieke wandelaars met een sportieve instelling en prima conditie, maar ook reizen voor recreatieve wandelaars die vooral goed willen uitrusten tijdens hun vakantie in Schotland.
  • Daarnaast biedt SNP ook onder meer een vogelreis naar Schotland aan voor vogelspotters en een zeilwandelreis voor zeilliefhebbers.
  • De door SNP georganiseerde reizen verschillen ook van elkaar in comfortniveau. Zo zijn er reizen naar Schotland waarbij wordt overnacht in hostels, maar je kan ook kiezen voor een reis met overnachting bij bijvoorbeeld een fraai hotel dat aan een mooi meer ligt. Dit verschil in comfort zie je uiteraard ook terug in het prijskaartje.
  • SNP verzorgt de overnachtingen en enkele maaltijden, waarbij het per reis verschilt of alleen het ontbijt of ook de lunch en het diner is inbegrepen.

Meer informatie

  • Niet inbegrepen bij elke door SNP georganiseerde rondreis door Schotland zijn de reisĀ SNP rondreis Schotlandnaar Schotland en de terugreis naar Nederland. Deze reizen dien je zodoende zelf te regelen. SNP kan je wel hierbij helpen. Zo wordt bijvoorbeeld op de website toegelicht hoe je vanuit IJmuiden per veerboot naar Newcastle vaart om vanuit hier per auto of trein naar Schotland te reizen. Vliegen naar Schotland is uiteraard ook een optie, die bovendien niet duur hoeft te zijn wanneer je je bagage beperkt houdt en voor een goedkope luchtvaartmaatschappij kiest.

Enkele interessante links:

  1. nl.wikipedia.org/wiki/Schotland
  2. schotland.startpagina.nl/

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *