Rondreis Schotland zomer? Zomer rondreizen Schotland.

Schotland. Het land kan je terugvinden in het noorden van Groot-Brittannië en de kans is groot dat je wel iemand kent die er al eens op rondreis door is geweest en je daarna niet meer met rust liet met zijn/haar wilde verhalen. Waarom het dan ook niet eens zelf ervaren en de wilde verhalen zelf meemaken? Een rondreis Schotland zomer is dan ook een puik idee maar hoe pak je dat het best aan? Kom in dit artikel nog meer te weten over een rondreis Schotland in de zomer!

Bekijk hier de Schotland rondreizen ->

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Rondreis Schotland zomer

  • Aberdeen en omgeving.
    Aberdeen is de univeristeitsstad van Schotland en heeft ook wel enkele leuke zaken te bieden. Maar de hoofdreden om de stad en zijn omgeving zeker aan te doen? De aanwezigheid van Whisky. De regio rond Aberdeen is immers het kloppend hart van de industrie in Schotland met niet minder dan 6 stokerijen die stuk voor stuk kwaliteitswerk afleveren. Proeven maar! Bovendien ligt dit in het Rondreis Schotland zomernoorden van Schotland wat maakt dat de zomer toch wel het ideale moment is om te bezoeken.
  • Edinburgh.
    Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en een verplichting om aan te doen tijdens en rondreis in Schotland. Het is een culturele stad met een rijke geschiedenis waar heel wat te zien valt en je ontzettend veel kunt ontdekken. Zeker aan te raden: de national galleries van Schotland. Rek dan ook op zijn minst een dag of twee uit om deze magische stad echt in je op te nemen. Daarenboven zijn er in de zomer ook tal van evenementen in de stad te doen zoals Edinburgh Festival.
  • Het weer.
    Schotland is een land dat je best in de zomer bezoekt om weer te krijgen dat nog min of meer aangenaam is. Je kunt sowieso tijdens elk moment van het jaar verwachten dat er relatief veel regen valt maar de temperaturen tijdens de zomer zijn best oké met gemiddeldes rond de 17 graden. Opteer je voor een andere periode? Hou er dan rekening mee dat er constant een gure wind staat, er nog meer regen valt en de temperatuur fel daalt.

Een rondreis in Schotland is dan ook een geweldig idee maar onderneem je, zeker als het de eerste keer is, bij voorkeur tijdens de zomer.

Bekijk hier de Schotland rondreizen voor de zomer ->

Meer informatie:

Rondreis Schotland zomer
4.7 (94.29%) 7 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *