Het leuke aan een reis zelf van a tot z samenstellen? Het feit dat je de volledige vrijheid hebt en enkel doet wat jij wilt doen. Het leuke aan een rondreis Schotland zelf samenstellen? Dat er zo ontzettend veel keuze is in het land van Haggis en Highland games dat je wel 20 reizen zou kunnen samenstellen. Zie je door het bos de bomen niet meer en lig je helemaal in de knoop met wat echt een must is in Schotland? We helpen je even uit de nood! Kom hieronder meer te weten over het zelf samenstellen van een rondreis door Schotland, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij de specialist.

Bekijk hier de reizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Het zelf samenstellen van een rondreis door Schotland

 • Ben Nevis
  De Ben Nevis is de hoogste berg in Groot-Brittanniƫ met zijn 1344 meter en is een echte must see voor iedere toerist. Leuk weetje is dat de Ben Nevis in vroegere tijden een vulkaan was, iets dat je overigens op de platte, afgestompte top nog altijd kunt zien.
 • Fort William
  Als je de Ben Nevis bezoekt ben je sowieso toch al bij Fort William: het is dan ook een goed idee om ook hier even halt te houden. Fort William is niet voor niets verkozen tot beste buitenstad van het Verenigd Koninkrijk. Als je je sportief wilt uitleven in en outdoor sport Rondreis Schotland zelf samenstellenzit je hier meer dan goed.
 • Culzean Castle
  Culzean Castle moet je alleen al omwille van de spectaculaire ligging bezoeken. Gelegen aan de kust van Ayrshire ligt dit kasteel recht op de top van enkele kliffen. Het kasteel dateert uit de 16de eeuw en is volledig gerestaureerd en valt te bezoeken!
 • Loch Ness
  Laten we eerlijk zijn: een bezoekje aan Schotland zonder daar een trip naar Nessie in Loch Ness bij te nemen? Dat kan toch niet. Je kunt Loch Ness terugvinden in het midden van Schotland nabij Inverness. Het meer is het diepste meer van Schotland en houdt tot op vandaag de dag nog wetenschappers bezig met een speurtocht richting Nessie. Misschien spot jij ze wel?

Schotland heeft zo ontzettend veel te bieden dat iedere rondreis naar dit prachtige land neerkomt op keuzes maken. Keuzes die ook betekenen dat je zaken niet zult zien. Maar dat is dan weer het mooie van je reizen zelf samenstellen: de volgende keer neem je dat gewoon wel op!

Bekijk hier de mooiste rondreizen >>

Meer informatie over het zelf samenstellen van een rondreis in Schotland e.a.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *