Rondreis Schotland winter. In de winter naar Schotland?

In de wintermaanden is Schotland een prachtig land om op rondreis te gaan. Mensen kennen Schotland meestal van de vele regens die het hele jaar door valt, maar voor de echte kenners en natuurliefhebbers is Schotland het ideale vakantieland om je rondreis compleet te maken. Naast de doedelzakken, kilts en whiskey heeft Schotland nog veel meer! Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, prachtige lochs (meren) en sprookjesachtige legendarische kastelen. Je zult geboeid raken door de Schotse tradities en de trotse bewoners. Geen lucht is zuiverder en frisser dan die van Schotland. Een rondreis Schotland winter is een adembenemend avontuur waar je ieder jaar voor terug wilt komen! Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis door het prachtige Schotland.

Bekijk hier de rondreizen voor Schotland in de winter ->

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Rondreis Schotland winter

Waar te beginnen met je rondreis door Schotland?
Er is van alles te beleven en te doen om je vakantie in Schotland te laten slagen. Begin je rondreis per boot en ontdek de mooiste afgelegen plekken. De verrassende baaien, ruige kust en vissersdorpen kun je met eigen ogen aanschouwen. Walvissen en dolfijnen kunnen je verrassen door langs de boot te varen. Na het bootavontuur kun je uitrusten in een rustig hotel of herberg. Tal van bezienswaardigheden kom je op je winter rondreis tegen en je kunt er bijvoorbeeld:

  • Rondreis Schotland winterWandelen, fietsen of mountainbiken door de Schotse hooglanden
  • Waan je in de middeleeuwen en bezoek kastelen en ru├»nes
  • Ga op zoek naar het monster van Loch Ness
  • Bezoek het grootste en mooiste loch in Schotland, Loch Lomond
  • Whiskey proeverijen (Rondreis Schotland winter tip)
  • Bezoek Edinburgh, de hoofdstad van Schotland met een UNESCO status

Nog veel meer te beleven op je wintervakantie in Schotland.
In de winter kun je Schotland van een heel ander licht aanschouwen dan in andere seizoenen. Besneeuwde bergtoppen en ijzige kou zorgen voor rode wangen. De gezellige bars en restaurants hebben de warme haard aan en vrolijke (live) muziek maken je vanzelf weer warm. Ontdek de heerlijke Schotse keuken met lokale verse vis- en vlees gerechten of kom naar de bekende traditionele winterfestival die elk jaar in januari in Glasgow wordt gehouden. Schotland heeft voor iedereen jong en oud veel te bieden, van actieve buitenhuis activiteiten tot rustige wandelingen in de natuur.

Bekijk hier de winter rondreizen in Schotland ->

Meer informatie:

Rondreis Schotland winter
4.9 (98.57%) 14 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *