Schotland is één van die landen waar je als toerist naartoe trekt om het hele land te bekijken en niet zozeer één stad. Heeft dat te maken met het feit dat geen enkele plek echt iets te bieden heeft? Natuurlijk niet: Schotland heeft net zoveel te bieden dat een roadtrip een echte must is! Een rondreis Schotland week is dan ook geen enkel probleem. De kans is groot dat je net tijd tekort zult komen om alles te doen wat je wilt doen en nog wilt zien. Lees in dit artikel meer over het rondreizen door het prachtige Schotland voor 1 week.

Bekijk hier de rondreizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

1 week rondreizen door Schotland

 • De Highlands
  Een niet te missen deel van Schotland is de Highlands bezoeken. Deze prachtige Schotse streek is de droom van elke avonturier en biedt een inzicht in een ruwe natuur waar de mens nog bitter weinig aan gedaan heeft. Wil je echt eens ondervinden hoe het is om terug te gaan in de tijd? Dan moet je vast en zeker de Highlands even bezoeken.
 • Aberdeen
  Genoeg van de Highlands? Dan kan je altijd eens richting Aberdeen trekken op je reis. Deze stad in het noordoosten van Schotland is de Rondreis Schotland weekuniversiteitsstad van het land en is een gemakkelijk te bereiken met de trein of de auto. Het is vanuit Aberdeen dat je verder kunt reizen richting de Shetlandeilanden of de Orkney-eilanden maar de stad zelf is ook een bezoekje waard.
 • Whisky proeven
  Het bekendste exportmiddel van Schotland? Zonder enige twijfel Whisky. Het is dan ook een echte must om tijdens een rondreis in Schotland voldoende stokerijen aan te doen en lekker veel Whisky naar binnen te kappen. Er zijn dan ook maar liefst 6 whiskyproductiegebieden in het land en deze stuk voor stuk aandoen is onze definitie van een leuke reis!
 • De National Galleries of Scotland
  Deze samenwerking tussen vijf verschillende musea is een echte delicatesse voor elke cultuurliefhebber. De vijf musea kan je terugvinden in verschillende gebouwen in Edinburgh en hier kan je de grootste namen uit de kunstgeschiedenis terugvinden.

Een week in Schotland? Dat is veel te weinig om het land echt in je op te nemen en dat is dan ook wat je voornamelijk zult ontdekken na die week. Je zult heel snel een tweede reis boeken!

Bekijk hier de reis >>

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis door Schotland voor 1 week.

Meer informatieve pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *