Schotland roept meteen beelden op van Highland games, mannen in kilt, heerlijke Whisky en een ontembare natuur. Geen wonder dan ook dat Schotland enorm populair is bij vakantiegangers en steeds een populariteit blijft toenemen. Een rondreis Schotland route is dan ook een belevenis die je slechts enkele keren in het leven mee zult maken. Van plan om richting Schotland te trekken maar nog niet echt een idee welke route te volgen? Dan hebben we wel een suggestie! Kom hieronder meer te weten over de routes voor het rondreizen door het mooie Schotland.

Bekijk hier de reizen >>

De rondreis routes door Schotland

  • De aankomst
    Schotland ga je zo goed als altijd via het zuiden van het land binnenkomen. Als je de ferry neemt kom je vanuit Newcastle het land in en neem je het vliegveld zal dat waarschijnlijk in Edinburgh zijn. Neem dan ook gelijk de tijd om het zuiden van het land te verkennen. Hier zal je nog heel wat overblijfselen uit de Romeinse tijd terugvinden en Edinburgh is een prachtige stad.
  • De Highlands in
    Laten we eerlijk zijn: in Schotland draait alles toch gewoon om de Highlands? Trek dan ook vanuit het zuiden de Highlands in en je zult merken dat het terrein gradueel minder begaanbaar wordt en ook de lokale bevolking in steeds minder grote getale aanwezig is.
  • De Ben Nevis
    Rondreis Schotland routeDe hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk is een must voor wandelaars en natuurliefhebbers. Vergeet vooral ook geen bezoek aan Fort William aan de voet ervan te brengen!
  • Isle of Skye
    Een prachtig eiland vol met boeiende vergezichten en een indrukwekkend kasteel? Wat wil je nog meer?
  • Loch Ness
    In het centrum van de Highlands kan je Loch Ness terugvinden. Dit is een leuke stopplaats op je weg richting het noorden en een mythische plek waar je alleen al moet geweest zijn om te kunnen vertellen dat je er geweest bent.
  • Aberdeen
    De regio van Aberdeen is een regio waar de producten van Whisky welig tieren. Neem hier dan gerust ook eens polshoogte van de kwaliteit ervan!

Schotland is een land dat veel mogelijkheden biedt en tal van routes kent om het te ontdekken. Het enige wat zeker is op elke route? Dat het enkele van de beste dagen van je leven zullen zijn.

Bekijk hier de unieke reizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *