Als je niet van standaard reizen houdt, maar houdt van een reis die geheel naar jouw wensenpakket moet voldoen, dan is een vakantie op maat de juiste uitkomst. Of je nu alleen, met partner of vrienden gaat reizen, voor iedereen is er in Schotland volop te zien, beleven en vooral te doen. Als je al het moois van Schotland wilt ontdekken dan is een rondreis de beste manier om je reis op maat te beginnen. In je eigen tempo rondtrekken met je reisgezelschap en logeren in gastvrije comfortabele hotels of avontuurlijke B&B’s. Kom hieronder meer te weten over een op maat rondreis door Schotland

Bekijk hier de mooiste reizen >>

Een op maat rondreis maken door Schotland

Geheel verzorgd Schotland verkennen.
Bij een geheel verzorgde reis op maat, horen bezienswaardigheden er uiteraard ook bij. Van excursies die je toegang verschaffen naar de prachtigste kastelen tot vliegvissen met een ervaren ghillie. Het kan allemaal, wat dacht je van:

  • Highlights van Schotland: Historische Schotse Borders
  • Scottish Heritage Pass: Toegang tot meer dan 130 historische locaties en gebouwen
  • Cruisevaren in Loch Ness
  • Kastelen en ruïnes
  • Rondreis Schotland op maatBezoek de eilanden
  • Whiskey proeverijen met chauffeur
  • Dolfijnen en walvissen spotten
  • Jacobite Steam Train

Wanneer je de mooie reizen wilt bekijken die er te maken zijn naar Schotland dan kan je op onderstaande button klikken. Je komt bij Kras terecht waar je de prijzen kunt bekijken.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Schotland kent veel historische bezienswaardigheden, steden, vissersdorpjes en heeft een zeer mooie natuur, waar rust en veel groen is. Interessant te weten is dat voor de bekende whisky proeverijen een auto met chauffeur op je wacht en je niet druk hoeft te maken hoe je je hotel of B&B inrolt. Ga op gastronomisch avontuur laat je smaakpapillen verleiden met echt traditioneel Schots eten.

Wat dacht je van: Haggis, een gekruid vleesgerecht gecombineerd met havermout, uien en specerijen. Haggis is het nationale gerecht van Schotland. Schotland is ook bekend om Angusrundvlees, Stornoway Black Pudding, verse zeevruchten en zijn diversiteit aan vis- en schaaldieren. Er zijn veel foodiesfestivals waar je op vakantie in Schotland zeker 1 moet uitproberen! Bij een rondreis vakantie Schotland op maat raak je niet uitgekeken met al het heerlijke eten en bezienswaardigheden.

Bekijk hier de reizen >>

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *