Een rondreis door Schotland met Oad maken?
Het kan aardig wat werk kosten om een rondreis door Schotland te plannen. Een stuk eenvoudiger is het om deel te nemen aan een verzorgde reis. Oad biedt zulke reizen aan naar tal van landen, waaronder Schotland. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over een rondreis door Schotland met Oad. Ook heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis door het unieke Schotland te boeken. Heel veel plezier met het vinden van een mooie reis door dit prachtige land.

Bekijk hier meer over rondreizen door Schotland Oad ->

Met Oad rondreizen door Schotland

 • Oad biedt acht verschillende reizen naar Schotland aan.
 • Het reisaanbod is bij Oad erg divers. Zo is er een reis voor wandelliefhebbers, een reis voor muziekfanaten en verschillende reizen voor wie de Schotse natuur of cultuur wil verkennen.
 • Voor elke reis worden de hoogtepunten aangegeven op de website van Oad. Aan de hand hiervan kan je eenvoudig zien of dit een reis is die bij jou past.
 • Bij elke reis naar Schotland wordt zowel de heen- en terugreis alsook de accommodatie door Oad geregeld. De kosten hiervoor zijn Rondreis Schotland Oadzodoende ook altijd bij de reisprijs inbegrepen.
 • Bij sommige reizen zijn ook maaltijden en toegangskaarten tot excursies bij de prijs inbegrepen.
 • Bij de meeste reizen wordt vanaf verschillende locaties in Nederland per bus gereisd richting IJmuiden om aldaar per ferry de overtocht naar Engeland te maken. De aankomst is dan in Newcastle van waaruit de reis naar Schotland weer per bus wordt vervolgd.

Meer over de reis

 • Bij sommige Oad-reizen wordt per bus naar Duinkerke (Noord-Frankrijk, nabij de grens met België) gereden om van daar per ferry de overtocht naar Denver te maken. Vanuit Denver wordt dan Schotland bereikt per bus.
 • Bij één reis wordt naar Newcastle gevlogen om van hieruit per bus naar Schotland te reizen.
 • Voor de meeste reizen maakt Oad gebruik van de Comfort Class Bus. Bij sommige reizen wordt de Excellent bus van Oad ingezet.
 • Voor elk van de acht reizen naar Schotland kan je eenvoudig het programma doornemen op de website van Oad. Hier wordt ook voor elke dag een toelichting op de agenda gegeven.
 • Op de Oad-site vind je bovendien informatie over en foto’s van de accommodatie(s). Soms kan je kiezen uit verschillende kamers of tegen bijbetaling een andere kamer verkrijgen.

Van plan om een mooie rondreis te boeken bij Oad, klik dan op één van de links om de mooiste reizen te bekijken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige rondreis!

Zelf een mooie reiservaring met Schotland, dan kan je hieronder jouw ervaring delen met anderen.

Bekijk hier de reizen >>

Meer pagina’s:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *