Schotland is een land dat tot de verbeelding spreekt. Met zijn Highland games, stoere mannen in kilt en vele Whisky-stokerijen is Schotland een land dat noopt tot een echte rondreis. Jammer genoeg heb je niet altijd het budget voorhanden om een rondreis te maken die tot de verbeelding spreekt. Gelukkig is dat bij Schotland nu eens echt geen probleem: weinig andere landen lenen zich zo goed tot een low budget optie als Schotland. Een low budget rondreis door Schotland maken: hoe pak je dat aan? Kom hieronder meer te weten over de low budget reizen door het unieke Schotland. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis!

Bekijk hier de prijzen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Low budget rondreizen door Schotland

 • Het vervoer
  De reis richting de bestemming is vaak zowat de grootste hap uit het budget en dat is bij Schotland niet anders. Gelukkig kan je vrij vlot last minutes vinden richting het land die vaak al goedkoper zijn dan de ferry-verbindingen die vroeger duidelijk de goedkoopste optie was. Ben je echter van plan nog veel rond te reizen in Schotland? Dan kan het lucratief zijn ferry te nemen en de eigen wagen mee te Rondreis Schotland low budgetnemen.
 • Kamperen!
  In Schotland kan je in de open ruimte vrij kamperen. Dat betekent dan ook dat je geen vervelende kosten moet betalen om ergens te logeren of een kamer te krijgen: gewoon de tent in de rugzak en klaar is kees. Zo spaar je heel wat geld uit!
 • Geniet van de natuur
  Het knapste aan Schotland is gelukkig geen duur en oubollig museum maar gewoon de open natuur en de Highlands. Dat betekent ook dat je niet veel geld kwijt bent aan bezienswaardigheden: sowieso zijn de meeste relatief goedkoop.
 • Eten
  Nog een grote hap uit ieder budget? Het eten en drinken ter plaatse. Door hier slim mee om te gaan kan je in Schotland ook heel wat geld besparen. Zo bieden heel wat pubs vanaf de middag goedkope maaltijden aan. Maaltijden die tegen de avond veranderen in een veel duurder driegangenmenu. Opteer dus voor de warme maaltijd tijdens de middag!

Schotland ontdekken hoeft je portefeuille niet leeg te halen. Als je het goed aanpakt kost een rondreis in Schotland niet meer dan je kwijt zou zijn door gewoon thuis te blijven. Het kan wat zoeken zijn maar aan het eind van de dag is Schotland al de moeite meer dan waard!

Tip: Neem ook eens een kijkje op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Schotland voor meer informatie over Schotland.

Bekijk hier de kosten van de reis >>

Meer informatie over Schotland, de kaart, een korte rondreis maken en de overtocht naar Schotland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *