Van plan om naar Schotland te gaan? Wat is er dan allemaal mogelijk als je bijvoorbeeld met het gezin wilt gaan? Op deze pagina kom je meer te weten over een rondreis Schotland kind, ook heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis te boeken.

Wil je de mooie reizen bekijkend ie er te boeken zijn voor Schotland dan kan je op één van onderstaande links klikken.

Bekijk hier de rondreizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Door hierboven op de button of link te klikken kom je bij een reisorganisatie terecht waar je de mooie reizen kunt bekijken.

Rondreizen door Schotland met kinderen

 • Loch Ness
  Iedereen ter wereld heeft al wel eens gehoord van Nessie en Loch Ness. Nabij dit indrukwekkende meer is een indrukwekkend bezoekerscentrum en wie weet kan jij met je kleine uk wel zwaaien naar Nessie vanuit één van de vele boten. Ook de ruïne van Castle Urquhart is zeker de moeite waard.
 • Rondreis Schotland KindSatrosphere
  De Satrosphere is het wetenschapscentrum van Aberdeen waar je kind zelf kan ontdekken hoe die gekke wereld nu eigenlijk helemaal in elkaar zit. Je kunt er zelf proeven doen of een interactieve demonstratie meemaken. Een leuke optie voor zowel jong als oud.
 • Highland Wildlife Park
  Het Highland Wildlife Park is eigenlijk de Schotse versie van een zoo. Je kunt hier ijsberen spotten, rode panda’s zien spelen maar ook grijze wolven of poolvosjes bekijken. Vanzelfsprekend is er ook voldoende aandacht voorzien voor de typische Schotse dieren.
 • Jacobite Steam Train
  De Jacobite Steam Train is een grote toeristische trekpleister en is dat nog meer geworden na de Harry Potter-films. De stoomtrein speelt daarin immers de rol van de Zweinstein-express. Allen aan boord en genieten van het landschap!
 • Blair Castle
  Blair Castle is een kasteel dat echt volledig gericht is op kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Je kunt er spelen in de bosspeeltuin, schatten zoeken in de gangen van het kasteel of de herten, pony’s en pauwen bezoeken. Een aanrader!

Ook voor kinderen is er in Schotland dan ook heel wat te zien. Als je erover twijfelt om een reis naar Schotland te ondernemen omwille van je kleine uk: vooral niet doen. Het is er adembenemend voor jong en oud.

Bekijk hier alle mooie rondreizen ->

Meer informatie over rondreizen door Schotland voor een bepaalde tijd:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *