Rondreis Schotland Ierland, boek deze mooie reis!

Een rondreis door Schotland en Ierland.
Ierland is net als Schotland een indrukwekkend land voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Zo is er het beroemde Nationaal Park Killarney alsook tal van interessante musea. Het is bovendien eenvoudig en goedkoop om van Ierland naar Schotland te vliegen (of vice versa), zodat het zich loont om in één vakantie een bezoek te brengen aan deze twee delen van Groot-Brittannië. Hieronder vind je een stappenplan voor een rondreis door Schotland en Ierland. Ook heb je de mogelijkheid om een rondreis Schotland Ierland te boeken bij de reisspecialist. Heel veel plezier met het uitzoeken!

Bekijk hier de rondreizen door Schotland ->

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Rondreis Schotland Ierland

  1. Stap 1: kies een begin- en einddatum voor je vakantie. De meeste toeristen bezoeken Schotland en Ierland in het hoogseizoen. Buiten juni, juli en augustus zijn de prijzen voor onder meer hotelkamers en huurauto’s echter veel lager. Het natuurschoon van beide landen Rondreis Schotland Ierlandis bovendien in de lente en herfst adembenemend met fraai gekleurde bossen, terwijl er in de winter veelal sneeuw ligt. Daarnaast is het in deze seizoenen aanzienlijk stiller op de toeristische plekken, zodat je in meer rust alles kan bekijken. Kortom, als je de kans hebt, bezoek Schotland en Ierland dan in het laagseizoen.
  2. Stap 2: plan de vakantie. Zowel Schotland als Ierland is ongeveer twee keer zo groot als Nederland. Het is zodoende onmogelijk om alle bezienswaardigheden in beide landen te bezichtigen in één vakantie. Maak dus een doordachte planning. Zo kan je bijvoorbeeld in Schotland naar het noorden trekken om aldaar van de prachtige natuur te genieten en in Ierland in de hoofdstad blijven voor een bezoek aan de indrukwekkende musea Kilmainham Gaol, The Little Museum of Dublin en Glasnevin Cemetery Museum. Op deze manier verwerk je natuur en cultuur in één vakantie. (Rondreis Schotland Ierland)
  3. Stap 3: plan de reis. Het is mogelijk om per ferryboot of via de Kanaaltunnel naar Engeland te reizen om vervolgens de reis naar Schotland per trein of auto te vervolgen. Het is echter aanzienlijker sneller en veelal ongeveer even duur om de reis per vliegtuig af te leggen. Ook tussen Schotland en Ierland kan je kiezen voor een reis per vliegtuig of ferry.
  4. Stap 4: geniet van je vakantie in twee landen vol natuurschoon en culturele bezienswaardigheden!

Bekijk hier meer over rondreizen door Schotland ->

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Schotland.

Rondreis Schotland Ierland
4.8 (96.92%) 13 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *