Schotland is een land dat in de regel bekeken wordt als een land dat bij uitstek geschikt is om alleen of als koppel naartoe te trekken. Dat betekent echter niet dat Schotland ook geen topbestemming is voor een ontzettend leuke vakantie als gezien. Een rondreis Schotland gezin brengt je langs enkele van de knapste vergezichten ter wereld en is een bestemming waar je vast en zeker gelijk een tweede reis naartoe boekt. Maar wat kan je dan zo allemaal doen als gezin? Kom hieronder meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Schotland met het gezin.

Wanneer je de mooiste rondreizen door Schotland wilt bekijken dan kan je op één van onderstaande links klikken.

Bekijk hier de reis >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Met het gezin rondreizen door Schotland

  • Rondreis Schotland gezinEdinburgh
    Een echte must of je nu alleen of met het gezin richting Schotland trekt is Edinburgh. De hoofdstad van Schotland is uitermate geschikt als gezinsvakantie en biedt als echte wereldstad ook alle faciliteiten aan die je maar nodig zou kunnen hebben. Er is heel wat cultuur in de stad aanwezig en dankzij de National Galleries kan je in de stad werken van de grote meesters uit de kunstgeschiedenis terugvinden.
  • The Jacobite Train
    Iets waar elk kind sowieso gek van zal staan: een rondrit op de stoomtrein The Jacobite Train. Deze stoomtrein brengt je van Fort William naar Mallaig langs enkele van de knapste vergezichten ter wereld. Leuk detail: the Jacobite Train is de stoomtrein die je ook kon zien in de films van Harry Potter. Neem je gezin dan ook mee op een ritje op de Zweinstein-express!
  • Isle of Skye
    Het eiland Skye is het grootste eiland van de eilandengroep de Binnen-Hebriden en één van de honderden eilanden die je in Schotland terug kunt vinden. Het is niet alleen het grootste eiland maar waarschijnlijk ook het mooiste. Hier kan je het Dunvegan Castle terugvinden wat één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Schotland is. Dit kasteel is een echt toonbeeld van de Renaissance en biedt naast heel wat historie ook prachtige berglandschappen en knappe kusten.

Schotland is een land dat je in eender welke hoedanigheid kunt bezoeken. Het is een ideale locatie om alleen naartoe te trekken en te gaan kamperen maar biedt ook tal van opties om als gezin naartoe te trekken. Heb je een sportief gezin? Waag je dan zeker eens aan een trip richting de Highlands en Fort William!

Bekijk hier de Schotland rondreizen >>

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Meer informatieve pagina’s over rondreizen door Schotland zijn:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *