Maak een flexibele rondreis door het unieke Schotland.
Wil je een flexibele rondreis in Schotland maken? Je kunt aan verschillende dingen denken bij het woord ‘flexibel’. Flexibel op de bus stappen, flexibel overnachten en flexibel omgaan met dagactiviteiten. Voor flexibel reizen zijn genoeg mogelijkheden, het vergt alleen inspiratie!

Bekijk hier de rondreis >>

Flexibele rondreizen door Schotland

  • Rondreis Schotland flexibelWerken in ruil voor verblijf

Ben je bekend met Workaway? Dit is reizen in combinatie met werk. Wie wil er nou werken? Als je niet zoveel geld hebt, dan kan het zo zijn. In ruil voor 4 uur werk bij iemand thuis, wat kan variëren van tuinwerk en werk op een boerderij tot receptiewerk of hostelwerk, krijg je overnachting en alles erop en d’r aan.

Je bent wel afhankelijk van de kookkunsten van je gastheer, zijn gastvrijheid en bereidheid om met je op te trekken. Maar je kunt dit checken voordat je besluit tot een overeenkomst met een gastheer. Voorgaande reizigers beoordelen de gastheer namelijk. Maar ben jij ook betrouwbaar? En werk je? Dat kunnen de gastheren zien en aan de hand kiezen ze jou wel of niet uit/. Dus: flexibel met als voordeel dat je op veel plekken komt en eventueel kan worden rondgeleid door een gastheer. Maar: werken is vereist.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

  • Flexibel op de bus
Rondreis Schotland flexibel

Rondreis Schotland flexibel

Net als in Australië kun je in Schotland reizen per busmaatschappij die flexibele buskaarten aanbiedt, die geldig zijn voor een aantal kilometers of een aantal dagen.

Uiteraard zijn er veel gebieden in Schotland waar je niet met de bus of met een specifieke busmaatschappij kunt komen. De mogelijkheden zijn klein maar aanwezig. Stap op wanneer je wil en kies waar je wat langer wil blijven. Dat is nog eens flexibel reizen!

  • House sit

Wil je op een huis passen? Dit is ook enorm flexibel reizen. Plan je reis in combinatie met Workaway, een busmaatschappij die vervoert, eventueel een huisje of appartement of kamperen én een House Sit. Met een house sit pas je letterlijk op iemand zijn huis. Je hebt dus enige verplichtingen. Máár je reist enorm flexibel, ondanks de afspraken die je maakt. Je kan op uitzonderlijke plekken terecht komen en met Schotse mensen in contact komen.

Tip: Kijk ook eens op www.rondreisschotland.eu.

Bekijk hier de mooiste rondreizen >>

Meer pagina’s die gaan over het rondreizen door Schotland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *