Als je samen me je familie wilt genieten van een prachtige rondreis waarbij je spectaculaire uitzichten hebt, mooie natuur en ook nog eens kan proeven van eeuwenoude tradities, dan is Schotland de perfecte bestemming. Je kijkt je ogen uit terwijl je door de Schotse hooglanden rijdt en stopt bij de vele oude kastelen en kathedralen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar er zijn een aantal plekken die je absoluut niet wilt missen als je een familierondreis maakt door Schotland. Kom hieronder meer te weten over het rondreizen door Schotland met de familie.

Bekijk hier de rondreizen >>

Met de familie rondreizen door Schotland.

  • Edinburgh – Indrukwekkend & prachtig!

Rondreis Schotland familieDeze oude stad is al eeuwen de hoofdstad van Schotland en met meer dan 4000 monumentale gebouwen, staat deze stad met recht op de werelderfgoedlijst van Unesco. Absolute blikvanger is Edinburgh Castle, een kasteel op een bijzondere plek. Het is gebouw op een hoge rots en al in de zesde eeuw werd hier voor het eerst gebouwd.

Vanaf het kasteel kun je genieten van een mooi uitzicht over de oude stad en in het kasteel kun je je verwonderen over bijzondere verhalen en vele relikwieën, waaronder de Schotse kroonjuwelen. Voor mensen die van whiskey houden zitten goed in deze stad. In het Whiskey Heritage Center, kun je naast proeven ook veel leen over de oorsprong en geschiedenis van dit typisch Schotse drankje. Shoppen doe je in de bekende winkelstraat de Royal Mile. In dit Rondreis Schotland familieprachtig stukje Edinburgh, vindt je vooral veel winkels en gezellige cafés.

Klik op onderstaande blauwe knop om de mooiste rondreizen bij Kras te bekijken. Alle informatie en de prijzen kan je bekijken. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een prachtige rondreis.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

De reizen kan je bekijken voor Schotland door op één van de links of buttons te klikken. Lees verder door om informatie in te winnen.

  • Bijzonder landschap

Naast de steden, is Schotland natuurlijk ook vooral bekend om de Schotse Hooglanden. In dit prachtige gedeelte van Schotland komen natuur en cultuur samen. De hoge en lange groene bergen en de mysterieuze meren zijn geweldig om te zien. In dit gebied zijn ook de meeste natuurparken te vinden. Neem bijvoorbeeld Cairngorms National Park.

Hier kun je genieten van de rust, enorme bomen en grote watervallen. In de winter kun je er ook skiën en het hele jaar zijn er veel activiteiten te doen. In het park zijn naast de prachtige flora en fauna ook veel whiskey distilleerderijen te vinden, waar je kunt zien hoe de whiskey vroeger werd gemaakt. Aan de kust, kun je zelfs dolfijnen spotten. Kortom, een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Bekijk hier de rondreizen door Schotland ->

Meer informatie over Schotland en het rondreizen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *