Wat zijn de ervaringen met het rondreizen door Schotland?
Schotland kan je terugvinden in het noorden van Groot-Brittannië en is een gebied dat ontzettend veel karakter en eigenheid uitstraalt. Het land staat voornamelijk bekend om de prachtige natuur, de charmante en authentieke dorpen die je er terug kunt vinden en de fenomenale highlands die een echte must zijn voor iedere avonturier. Is dat nog niet genoeg? Dan kan je nog altijd terecht op één van de honderden eilanden die Schotland rijk is. Kom hieronder meer te weten over de ervaringen van het rondreizen door Schotland en heb je de mogelijkheid om een eigen ervaring / review te delen.

Bekijk hier meer over rondreizen door Schotland >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Wat zijn de ervaringen met het rondreizen door Schotland?

  • Rondreis Schotland ervaringen“Ik ben naar Schotland getrokken naar Edinburgh dat al eeuwenlang de hoofstad van het land is. Het oude historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat valt eraan te zien. Schitterende cultuurstad waar je echt uren in kunt verdwalen en met gemak een aantal dagen doorbrengen zonder ooit twee keer hetzelfde te zien. Ik kom zeker terug!”
  • “Ik opteerde er samen met een vriend voor om een vakantie in de Highlands door te brengen al kamperend. Als echte natuurfanaten lag die keuze vrij voor de hand en we hebben er echt geen seconde spijt van gehad. Vanaf de eerste dag volledig overweldigd geweest door de Schotse natuur. Tijdens onze trip brachten we ook een bezoekje aan Loch Ness. Nessie hebben we jammer genoeg niet gezien maar het was zeker en vast een ervaring!” (Rondreis Schotland ervaringen)
  • “Mijn man en ik trekken al decennia elk jaar naar Schotland. Vaak doen we dan een kleine trip langs de kleine dorpjes in de omgeving en dat bevalt ons zeer. Ontzettend vriendelijke mensen met het hart op de juiste plaats. Altijd weer een vakantie waar we met hart en ziel naar uitkijken!
  • “Mijn vrouw en ik zijn echte bergbeklimmers en we kozen vorige zomer voor de Schotse highlands voor wat avontuur. Natuurlijk kon de Ben Nevis dan ook niet van het programma ontbreken. Het hoogste punt van het Verenigd Koninkrijk is een leuke wandeling die zeker aan te raden valt. We namen de ijsklimroute naar boven en hebben ook nog de mountainbike van stal gehaald tijdens onze trip. Superleuke route om downhill te gaan: we zouden het zo opnieuw doen en Schotland heeft toch een plekje in ons hart gestolen.”

Bekijk hier de rondreizen door Schotland ->

Meer informatie over rondreizen door Schotland is terug te vinden op de volgende pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *