Een brochure voor een rondreis door Schotland.
Schotland kent tal van bezienswaardigheden, uiteenlopend van indrukwekkend natuurschoon verspreid over het hele land tot tal van interessante musea. Met een toeristenbrochure is het een stuk eenvoudiger om de mooiste, boeiendste en bijzonderste plekjes van Schotland te vinden. Hieronder vind je enkele handige linkjes naar websites waar een brochure voor een rondreis door Schotland wordt aangeboden. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken bij één van de specialisten. Veel leesplezier toegewenst.

Bekijk hier de reizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Wanneer je van plan bent om een mooie rondreis naar Schotland te boeken dan kan je op één van bovenstaande links/buttons klikken. Je komt vervolgens bij de reisorganisaties terecht waar je de verschillende reizen kunt vergelijken.

Brochures over rondreizen door Schotland

  • Visit Scotland, het nationale toeristenbureau van Schotland, heeft een interessante brochure gemaakt voor een prachtige rondreis door Schotland. De brochure is ook in het Nederlands uitgegeven en kan eenvoudig en kosteloos van de website van Visit Scotland worden Rondreis Schotland brochuregedownload. De brochure bevat toeristische informatie over Edinburgh en Glasgow, maar ook over onder meer de prachtige natuur en de vele Schotse kastelen. Daarnaast vind je hier informatie over hoe je een reis naar Schotland kunt boeken en over de uiteenlopende verblijfplaatsen in dit bijzondere land. Speciaal voor liefhebbers van festivals en andere exhibities, bevat de brochure ook een kalender met alle bijzondere evenementen in 2017. De laatste pagina van de brochure toont een kaart van Schotland. Op deze kaart worden de autosnelwegen en andere belangrijke wegen getoond, alsmede de routes van veerboten en andere informatie die nuttig is voor een rondreis door Schotland.
  • Ook het Britse zakenblad The Financial Times heeft een handige reisgids voor Schotland op haar website beschikbaar gesteld. Het Engelstalige pdf-bestandje is gratis te downloaden en bevat onder meer praktische tips voor het plannen van een rondreis door Schotland, een overzicht van belangrijke informatiebronnen, tips om naar, in en uit Schotland te reizen en nog veel meer. Aan het eind van de gids vind je bovendien tal van kaarten van Schotland en stratenplannen van Glasgow en Edinburgh.

Naast de gratis brochures

  • Naast de gratis brochures, zijn er ook reisgidsen voor Schotland met een prijskaartje. Zo heeft de ANWB een uitgebreide, Nederlandstalige reisgids voor Schotland uitgegeven. Behalve veel toeristische informatie, bevat deze gids ook een uitneembare kaart van Schotland. Op de ANWB-site kan je voorts de Engelstalige Schotland-gids van Lonely Planet aanschaffen. Deze praktische gids is geïllustreerd met prachtig fotomateriaal van al het moois in Schotland.

Bekijk hier de mooiste Schotland rondreizen ->

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *