Rondreis Schotland in 9 dagen. Een unieke belevenis.
Over het algemeen kun je in 9 dagen een rondreis maken waarin je alles van een land ziet. Van de hoogtepunten, tot de vriendelijkheid van de mensen en het traditionele eten. Dat is ook in Schotland het geval. Een rondreis van 9 dagen voor Schotland is perfect om alle hoogtepunten te zien en om zelfs nog even rond te reizen. Kom hieronder meer te weten over deze mooie reis, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij een reisspecialist.

Bekijk hier de reizen >>

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

9 dagen rondreizen door Schotland

Rondreis Schotland 9 dagenVanuit Nederland IJmuiden kun je naar Newcastle en vandaar verder gaan met of eigen vervoer, auto of camper, of met de trein. Wat wil je in de 9 daagse rondreis gaan zien? Je kunt de fiets pakken, of zelfs te voet reizen. Zo zie je natuurlijk niet zoveel als wanneer je 9 dagen met de trein of camper rijdt. Toch zijn er enkele hoogtepunten die je ook per fiets, of te voet binnen 10 dagen kunt bezoeken.

  • Per fiets

Hou je van vissershaventjes en stranden? Fiets dan langs:

  • Dunfermline, de oude hoofdstad van Schotland
  • Falkland Palace, dit was een slot dat door de koningen werd gebruikt
  • Het Bisschopse Paleis in St. Andrews, waar overigens ook de kathedraal te vinden is die zeker een kijkje waard is
    Een andere route:
  • Via het stadje Perth
  • Richting de omgeving van Loch Katrine. Een ruige omgeving met de heuvels en valleien die Schotland een prachtig karakter geven. U eindigt in Stirling. Deze stad ligt in het Rondreis Schotland 9 dagencentrum van Schotland en ligt rondom een eeuwenoud fort. Er wonen hier rond de 45.000 bewoners en is voor geschiedenisliefhebbers een must-see.
  • Per Trein

9 dagen door Schotland per trein: dan zie je natuurlijk een stuk meer. Rekent u de reistijd van en naar Schotland mee in de 9 dagen? Die is natuurlijk per vliegtuig erg kort, maar per trein iets langer: minimaal 15 uur. Reserveer een uitgekiemde reis waarmee je langs Glasgow en Oban reist. In Oban kun je de Tobermory bezoeken of een van de nabijgelegen eilanden bezoeken per boot. Een 9 daags traject brengt u gegarandeert langs de glooiende hooglanden van Schotlanden. U reist vervolgens naar Iverness en dan via Edingburgh terug naar Newcastle.

Bekijk hier de 9 daagse rondreizen door Schotland >>

Voor algemene informatie over de beste reistijd voor Schotland en algemene rondreis informatie kan je op internet nog meer informatie inwinnen. Zoek op Google en vind de informatie die je nodig hebt om de reis te kunnen boeken.

Meer informatieve webpagina’s:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *