Een rondreis in het prachtige Schotland is een onderneming waar je bij voorkeur heel wat tijd aan kunt spenderen. Er valt immers zo veel te zien, zo veel te bewonderen dat het vaak als zonde aanvoelt om minder dan enkele weken in het land van de Picten door te brengen. Nochtans valt er ook tijdens een rondreis Schotland 7 dagen heel wat te doen en te beleven. Inspiratie nodig hoe je het exact aan moet pakken? In dit artikel kom je nog meer te weten over het maken van een rondreis door Schotland voor 7 dagen.

Bekijk hier de 7 daagse rondreizen door Schotland ->

7 dagen rondreizen door Schotland

  • Rondreis Schotland 7 dagenKeuzes maken
    Het spreekt voor zich dat een rondreis van 7 dagen betekent dat je keuzes moet maken. Het is gewoon niet mogelijk om de grensstreek, de Highlands, de eilanden en de steden op 7 dagen goed te zien of te leren kennen. Maak dan ook op voorhand een bewuste keuze van wat de streek is die je echt tot op het bot wenst uit te kammen.
  • Het vervoer
    Een tweede belangrijke punt: hoe ga je je verplaatsen binnen Schotland? Ben je op zoek naar een echte wandelvakantie of neem je de auto mee? Ga je voor treinverbindingen of voor de bus? Je keuze hierin kan heel wat van de reis voor je bepalen.

Door hieronder op de button te klikken ga je naar de reisorganisatie Kras waar je de mooiste reizen kunt bekijken.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Verschillende opties

  • Rondreis Schotland 7 dagenDe opties
    Voor een rondreis van Schotland in 7 dagen zijn er enkele opties die zeker het overwegen waard zijn. Zo kan je een trip doen rond de grensstreek met Engeland en de muur van Hadrianus. Als je een echte fan bent van geschiedenis is dit de rondreis om te maken. Ben je meer iemand die van een sportief verzetje houdt en graag in de natuur is? Dan zijn de Highlands helemaal jouw ding. De ruwe natuur maakt van de hooglanden van Schotland een uniek deel van de wereld. Is water meer jouw ding en vergaap je je al eens graag aan prachtige vergezichten en kastelen? Dan kunnen we enkel aanraden om een rondreis langs de vele eilanden van Schotland te overwegen: wedden dat je hart gestolen wordt?

Schotland is een prachtig land dat zo veel meer te bieden heeft dan je op enkele dagen tijd kunt zien. Maar 7 dagen is alleszins een begin!

Bekijk hier meer over 7 dagen Schotland reizen ->

Wil je meer te weten komen over het maken van een mooie rondreis door het unieke Schotland voor een dag of zeven dan kan je op één van bovenstaande links klikken.

Meer informatie over Schotland & reizen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *