Een rondreis door Schotland maken voor 6 dagen is een prima idee! Je kunt in vrij korte tijd namelijk een goede indruk van het prachtige land krijgen. Verwonder je over de weelderige natuur en maak kennis met typisch Schotse gebruiken tijdens je rondreis. Zeker weten dat je korte vakantie nooit meer zult vergeten! Voor veel mensen is Schotland namelijk een paradijsje op aarde en dat is niet zo verwonderlijk, want het land heeft veel te bieden. Kom hieronder meer te weten over het boeken van een mooie rondreis door Schotland voor 6 dagen.

Bekijk hier de 6 daagse rondreizen door Schotland ->

 

Wil je bij de reisorganisatie Kras de mooie rondreizen voor o.a. 6 dagen bekijken, klik dan op onderstaande button.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

6 dagen rondreizen door Schotland.

Rondreis Schotland 6 dagenWant ook tijdens een korte kennismakingsreis kun je proeven van het goede leven in dit land. Tijdens je rondreis Schotland 6 dagen kun je van alles zien en doen:

  • Ben je een liefhebber van natuur, dan kun je de omgeving van Fort William ontdekken. Je vindt er het natuurgebied Trossachs, dat zich nationaal park mag noemen. In het plaatsje Fort William is de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk te vinden, Ben Nevis. Een leuke omgeving om een hotelletje te zoeken!
  • Veel mensen denken bij Schotland aan het Loch Ness. Ga zelf een kijkje nemen bij het meer van Loch Ness om te zien of je de welbekende Nessie kunt vinden. Zo niet, dan leent de natuurrijke omgeving zich perfect om te genieten van een mooi stukje Schotse natuur.
  • Vind je het leuk om steden te bezoeken, dan kun je naar de hoofdstad Edinburgh of naar Glasgow. Allebei levendige steden, waar je je goed kunt vermaken voor een dagje. Zo is er Rondreis Schotland 6 dagenin Edinburgh een kasteel op een niet meer actieve vulkaan te vinden, Edinburgh Castle.
  • Wil je nog meer kastelen bezoeken tijdens je rondreis, dan zijn er genoeg mogelijkheden want hier staat Schotland om bekend. Een van de opties is Balmoral Castle bij Aberdeen, in de Schotse Hooglanden. Het is het zomerverblijf van het Britse koningshuis. Een ander kasteel dat de moeite van een bezoekje waard is, is Caerlaverock Castle. Een kasteel in de vorm van een driehoek, dat uniek is in haar soort.
  • Zoek je echte gemoedelijkheid, dan kun je Inveraray bezoeken. Dit kleine, lieflijke plaatsje heeft leuke witte huisjes. Ook hier is een mooi kasteel te vinden, Inveraray Castle.

Tip: Neem ook eens een kijkje op Rondreis.net voor meer informatie over rondreizen door Schotland.

Bekijk hier meer over 6 dagen Schotland ->

Meer info:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *