Rondreis in Schotland voor 4 dagen.
Gaat u een 4-daagse rondreis in Schotland maken? Hoe die beter te besteden in de twee grote steden van Schotland: Edinburgh en Glasgow? Kom hieronder meer te weten over het maken van een rondreis door Schotland voor 4 dagen, tevens heb je de mogelijkheid om bij een reisspecialist een mooie reis te boeken door Schotland voor 4 dagen.

Bekijk hier de 4 daagse rondreizen door Schotland ->

4 dagen rondreizen door Schotland

  • Edinburgh

Waarom maakt u geen stedentrip? 4 dagen lenen zich hier ideaal voor. In Edinburgh kunt u landen, vanuit Amsterdam of een ander Rondreis Schotland 4 dagenvertrekpunt vanuit Nederland (1,5 vliegtijd). Wat valt er zoal in twee dagen te zien in Edinburgh?

Allereerst is dit een historische stad. Het centrum is middeleeuws. Houdt u van geschiedenis en ruïnes? Ook vindt u in Edinburgh tuinen en neoklassieke gebouwen. Daar kunt u prachtige flora en fauna bezichtigen. U kunt genieten van het uitzicht vanaf “Arthurs Seat“, de vele eettentjes bezoeken en Schots bier drinken. Een avondje stappen? Ook dat kan. Winkelen? Daarvoor is Edinburgh the place to be. Hotels genoeg, maar ook appartementen en natuurlijk Airbnb’s voor de budgetreiziger.

 

Wanneer je de rondreizen wilt bekijken bij een andere reisorganisatie dan kan je op Google nog meer informatie inwinnen. Door hieronder op de blauwe links te klikken ga je naar de reisorganisatie Kras waar je nog meer vakanties en rondreizen kunt bekijken voor Schotland.

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

  • Glasgow

Van Edinburgh naar Glasgow. Twee dagen in deze tweede stad maken u 4-daagse trip compleet. De steden liggen niet ver van elkaar, reistijd bedraagt ongeveer een uur of langer per trein. In Glasgow vindt u een haven met schepen. Glasgow is een flinke stad van een kleine half miljoen Rondreis Schotland 4 dageninwoners. Glasgow is net als Edinburgh een stad van historie. Daarom lenen de steden zich ook zo goed aan elkaar. De havenstad was welvarend door handel en het bouwen van schepen (18e-20e eeuw). Daarvan ziet u de resultaten in de gebouwen en de straten. Houd u van opera, een museum en theater? En van muziek en eventueel een festival? Glasgow biedt het. Met een universiteit, een grote voetbalclub, historie en een bruisend stadsleven, heeft Glasgow het allemaal.

  • Vervoer

U reist per trein van Edinburgh naar Glasgow. Of reist u liever andersom? Dat kan ook. Of vindt u de bus prettiger? Op het internet vindt u gemakkelijk tickets. Wellicht kunt u op verschillende fora ervaringen van reizigers opzoeken: zij weten de beste tips, wat het lekkerste zit en met wel vervoersmiddel u het beste uitzicht heeft. Veel plezier!

Bekijk hier meer over 4 dagen rondreizen door Schotland ->

Meer info:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *