Als je op zoek bent naar een bestemming om enkele weken een schitterende rondreis te maken zonder je te vervelen moet je echt niet verder zoeken dan Schotland. Dit intrigerende land lijkt wel speciaal op aarde gezet om natuur- en cultuurliefhebbers te verwelkomen. Een rondreis Schotland 14 dagen is zelfs nog vrij kort om het land echt volledig in je op te nemen. Ben je zelf nog aan het twijfelen wat allemaal te bezoeken tijdens je rondreis? Dan zijn hier enkele tips. Kom hieronder ook meer te weten over de mogelijkheid tot het boeken van een rondreis door Schotland voor 14 dagen.

Bekijk hier de 14 daagse rondreizen door Schotland ->

Wij wensen je veel plezier met het boeken van de mooie reis en veel plezier in Schotland zelf!

14 dagen rondreizen door Schotland.

 • Edinburgh
  De Schotse hoofdstad is, zeker tijdens het theaterfestival, zeker de moeite waard. Er heerst een geweldige atmosfeer en talloze Rondreis Schotland 14 dagenkleinschalige producties sieren de straten. Trek op zijn minst een dag of drie uit om de stad echt te leren kennen. Nog een aanrader: de National Galleries die je hier op drie verschillende locaties terug kunt vinden.
 • Stirling
  Stirling is een stadje dat niet al te bekend is maar is meer dan de moeite waard. Het oude centrum ademt geschiedenis uit en het kasteel dat eraan verbonden is, is adembenemend.
 • Whisky
  Schotland is ook het land van de Whisky. Deze stokerijen kan je voornamelijk in het noorden terugvinden in de regio rond Aberdeen. Vast en zeker geen tijdsverspilling om er enkele te bezoeken.
 • De Highland games
  De nationale sport van de Schotten? De Highland games natuurlijk. Wat is dan ook een Rondreis Schotland 14 dagenbetere activiteit om deze sport vol testosteron eens te komen bekijken zoals het echt hoort gespeeld te worden. Een echte ervaring!
 • Staffa
  Staffa is een eiland dat talloze bizarre basalt kolommen telt. Niet enkel dat: er zijn ook heel wat vogels en zeehonden te spotten en de natuur is er gewoon prachtig.
 • De wandelpaden
  Schotland is een echt walhalla voor wandelaars met dank aan de natuurpracht. De mooiste wandelpaden? Die kan je in de Highlands terugvinden met bijvoorbeeld de Great Glen Way en de Rob Roy Way. Echte aanraders!

Schotland is een land dat heel wat te bieden heeft voor een rondreis. 14 dagen is dan ook al een goed begin om het land wat beter te leren kennen. Je zult je geen seconde vervelen!

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

14 dagen Schotland

Van plan om 14 dagen door Schotland te gaan rondreizen? Dan kan je op één van de links klikken voor meer informatie en om alle rondreizen te bekijken bij de reisspecialist. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis Schotland 14 dagen.

Bekijk hier de Schotland reizen voor 2 weken ->

Wanneer je van plan bent om een andere mooie rondreis te boeken voor Schotland dan kan je op Google zoeken op “rondreis Schotland” en je komt vervolgens bij reisorganisaties terecht.

Meer interessante pagina’s over Schotland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *