Niet te lang en niet te kort: een rondreis Schotland 12 dagen is de perfecte manier om het prachtige land in het Verenigd Koninkrijk te leren kennen. Doordat je een rondreis maakt met bijvoorbeeld een auto of camper, kun je veel verschillende plekken bewonderen en echt kennismaken met het leven in Schotland. Zo kun je zien dat de natuur op de ene locatie nog indrukwekkender is dan op de andere! Van mooie groene vlaktes tot en met bijzondere meren – tijdens je rondreis Schotland 12 dagen valt er genoeg te zien en te beleven.

Bekijk hier meer over Schotland reizen voor 12 dagen ->

Wanneer je van plan bent om 12 dagen naar Schotland te gaan dan kan je bij de verschillende reisorganisaties informatie inwinnen. De reizen zijn ook verschillend, niet alleen qua duur maar ook qua prijzen en excursies. Door op één van de blauwe links te klikken ga je vervolgens naar VakantieXperts en wanneer je op onderstaande button klikt ga je naar Kras om nog meer reizen te bekijken.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

 

12 dagen rondreizen door Schotland

Je kunt gaan en staan waar je maar wilt, maar je bestemmingen en rustpunten in Schotland moeten uiteraard wel precies bij jou passen. Dat treft, want dit land kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid. Kijk maar wat je er zoal kunt zien en doen:

  • Rondreis Schotland 12 dagenBen je een liefhebber van mythes en legenden, dan kun je natuurlijk niet om het meer van Loch Ness heen. Het verhaal gaat dat hier het monster van Loch Ness ontwaard is. Hier kun je met eigen ogen zien of dit waar is! Zo niet, dan niet getreurd, want de omgeving van dit meer is prachtig. Je kunt er naar hartenlust wandelen of fietsen.
  • Het lieflijke plaatsje Peebles leent zich perfect voor een rustmoment tijdens je rondreis. Er is een groen park te vinden, Hay Lodge Park en ben je niet bang om een spookachtig kasteel te bezoeken, dan kun je naar Neidpath Castle.
  • De hoofdstad Edinburgh is een levendige stad die allerlei gezichten heeft. Je vindt er natuurschoon, mooie gebouwen en tuinen. Ga bijvoorbeeld naar Edinburgh Castle, dat op een vulkaan ligt.
  • Rondreis Schotland 12 dagenOp het eiland Isle of Sky vind je bijzonder fraaie natuur. Bergen, meertjes, kliffen – alles is er even mooi en indrukwekkend.
  • In de buurt van Fort William is de hoogste berg van Schotland te vinden, Ben Nevis. Je kunt de berg zelf beklimmen of met een treintje naar de top gaan. Ook leuk!

Van plan om een mooie 12 daagse rondreis door Schotland te maken? Klik dan op één van bovenstaande links om de mooiste reizen te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een unieke rondreis.

Bekijk hier de 12 daagse rondreizen door Schotland ->

 

Wanneer je bij andere reisorganisaties de rondreizen wilt bekijken dan kan je hieronder op de button klikken. Je komt vervolgens bij de reisorganisatie Kras terecht waar je de unieke reizen kunt bekijken.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Meer pagina’s met informatie over rondreizen door Schotland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *