Een 10-daagse rondreis door het prachtige Schotland.
Heb je altijd al een prachtige reis willen maken door het mooie Schotland? Schotland ligt in het Noorden van het Verenigd Koninkrijk en staat onder meer bekend om de uitgestrekte velden, Whisky en om het monster van Loch Ness. De hoofdstad van Schotland is de mooie stad Edinburgh dat ongeveer een half miljoen inwoners telt. In Schotland wordt vooral Engels gesproken in het herkenbare Schotse accent. Maak je een rondreis door Schotland dan zul je deze niet snel vergeten. Kom hieronder meer te weten over een rondreis Schotland voor 10 dagen.

Bekijk hier de 10 daagse rondreizen door Schotland ->

Lees hieronder meer over de rondreizen in Schotland voor 10 dagen.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

10 dagen door Schotland rondreizen.

  • Waar moet ik heen tijdens een 10-daagse rondreis door schotland?

Rondreis Schotland 10 dagenIn de 10-daagse rondreis door Schotland kun je de meest herkenbare plekken van het land ontdekken. Niet alleen zijn er veel prachtige oude kerken en gebouwen. De Schotten kennen een rijke culinaire cultuur en drinken graag een biertje of een Whisky.

Als je het gezellige stadsleven wilt ontvluchten dan heb je in dit land ruime keuze aan alternatieven. Ja, Schotland heeft een prachtige natuur. De uitgestrekte bossen en weilanden lijken eindeloos te zijn. Natuurlijk kun je oneindig veel zien en beleven in deze prachtige pittoreske omgeving. De plek waar je in ieder geval geweest moet zijn is het “Loch Ness” meer. Hier meermaals zou een fabelachtige draak te zien zijn geweest. In de omgeving rondom het meer zijn vele mooie gebouwen, kastelen en kerken te vinden. Naast Edinburgh is het leuk om nog andere steden aan te doen zoals Glasgow, Aberdeen en Dundee. (Rondreis Schotland 10 dagen tip)

  • Eten en drinken in Schotland.

Het eten en drinken in Schotland is simpel en lekker te noemen. Het verschilt niet heel veel van de andere delen van het Verenigd-Koninkrijk waar Schotland sinds 1707 deel van uitmaakt. Als je aan Schotten denkt kun je het meestal de whisky niet wegdenken. De term whisky wordt vooral door schotten gebruikt. Whiskey en whisky kun je beide correct gebruiken. Er zijn overal veel gezellige restaurants te vinden en ook het kraanwater in Schotland is veilig te drinken.

Schotland in een notendop:

  • Aardige gezellige mensen
  • Lekker eten en drinken
  • Fabelachtige landschappen
  • Mooie moderne steden
  • Prachtige natuur en uitzichten
  • Zowel actief als cultureel veel te doen
  • Het hele jaar lang goede reismogelijkheden

Bekijk hier meer over Schotland reizen voor 10 dagen ->

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis door Schotland.

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *