Schotland: Kort maar krachtig! Een mooie week rondreizen door het prachtige Schotland kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Schotland: Een land met een rijke geschiedenis, prachtige mythische meren, bijzondere eilanden en vele kastelen. Maar waar moet je naartoe als je maar een week vakantie hebt? Bij deze ontdekkingstocht van 7 dagen kun je in 1 hotel verblijven en vele hoogtepunten van Schotland ontdekken! Op deze manier kun je in een rustig tempo het land ontdekken en toch uitgerust, met mooie herinneringen weer naar huis. Kom hieronder meer te weten over een rondreis Schotland 1 week, de highlights en je hebt de mogelijkheid om een prachtige reis te boeken bij een specialist.

Bekijk hier de rondreizen door Schotland 1 week ->

Onderaan deze pagina vind je een button terug om de rondreizen bij Kras te bekijken. In ieder geval heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis voor een week.

1 week rondreizen door Schotland

De Highlights:

 • Dryburgh Abbey
  Rondreis Schotland 1 weekDe Dryburgh Abbey is een ruïne die heel duidelijk laat zien hoe de abdij eruit heeft gezien. Het is gelegen tussen oude bomen aan de oevers van de rivier de Tweed. De serene rust en de mogelijkheid om er te picknicken maken het tot een bijzonder plaatje.
 • Stirling Castle
  Stirling Castle is een mooi oud Schots kasteel met een rondleiding die inbegrepen zit bij de prijs. Je krijgt hier een goed beeld van de Schotse geschiedenis en alle oorlogen die gevoerd zijn.
 • Loch Lomond
  Loch Lomond is het grootste meer van Groot Brittannië met een oppervlakte van ongeveer 25 km. Naast het maken van prachtige wandelingen kun je hier ook heerlijk ontspannen op een boottocht. Je bent hier gegarandeerd van fantastische uitzichten!
 • Inveraray
  In dit dorpje bevinden zich een gevangenis en een kasteel die beiden de moeite waard zijn. De gevangenis is een mooi onderhouden complex waar de bewakers verkleed zijn. Het kasteel is schitterend onderhouden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
 • Edinburgh
  Edinburgh is een prachtige plaats om te zien met zijn winderige heuvels, rijke Rondreis Schotland 1 weekgeschiedenis en vele bezienswaardigheden. Het is een stad om nooit te vergeten.
 • Pitlochry
  Queens View in Pitlochry staat bekend als een van de mooiste panorama uitzichten van Schotland.
 • Blair Castle
  Blair Castle is een prachtig bewaard kasteel met een erg mooie tuin. Elk heel uur komt er een doedelzakspeler naar buiten om zijn mooie muziek te spelen.
 • Isle of Arran
  Dit eiland biedt verschillende mooie uitstapjes zoals het roodzandstenen Brodick Castle, de steencirkels van Machrie Moor en een rondleiding door de Arran Malt Whisky Distillery.

Na het proeven van deze eerste hoogtepunten zal een volgende reis naar Schotland vast en zeker niet lang uitblijven! (Rondreis Schotland 1 week tip)

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Links:

 1. nl.wikipedia.org/wiki/Schotland
 2. schotlandvoorbeginners.nl/
 3. rondreis.net

Meer informatie op andere pagina’s:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *