Beleef jou eigen Highlander rondreis. Bekijk hier in dit artikel informatie over het maken van een rondreis door Engeland, Schotland en Wales.
Schotland is rijk; rijk aan cultuur, historie, creativiteit, en gek genoeg ook warmte. Als je eerste indruk over Schotland kilten, alcohol en de Loch Ness monster betreft nemen we jou niet kwalijk, maar Schotland heeft veel meer te bieden. Er bevindt zich nu een opmars van hoger onderwijs in het land; een groei dat schotland nu aantrekkelijker maakt voor studenten en hierdoor ook meer kans geeft voor nieuwe mogelijkheden wat betreft de opbouw van verschillende industrieën en een toename van nieuwe banen.

Schotland wordt ook gezien als een fantastische bruisplek voor culturele evenementen, en met maar liefst 200 festivals per jaar is het haast onmogelijk om zelfs na één dagje niets van het Schotse cultuur te hebben opgesnoven. Het uitgaansleven in grote steden zoals Edinburgh en Glasgow is daarom ook bruisend en volksgezind, en misschien wel de voornaamste motivatie voor jonge reizigers om Schotland te bezoeken. Kom hieronder meer te weten over een rondreis door Engeland, Schotland en Wales.

Bekijk hier meer over Schotland reizen ->

Wanneer je de mooie reizen bij Kras wilt gaan bekijken dan kan je op onderstaande button klikken. Bekijk, vergelijk en boek de mooiste reis naar Engeland Schotland Wales.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Rondreis Engeland Schotland Wales

Rondreis Engeland Schotland WalesHet landschap van Schotland is kort gezegd indrukwekkend en misschien wel één van de meest herkenbare kenmerken van dit land. Er zijn al talloze films/series gefilmd over of in Schotland (denk aan ‘Harry Potter’ of ‘Game of Thrones’), en het landschap is hier vrijwel altijd vertegenwoordigd voor een hele goede reden. De Highlands, de bijnaam voor het desbetreffende landschap, strekt meer dan 30.000 km uit, met andere woorden dit hele gebied alleen is maar enkele kilometers groter dan België. De Highlands heeft een schat aan historie aangezien er ontelbare strijdgevechten hebben plaatsgevonden, maar is nu vooral een trekpleister voor toeristen die oude kastelen willen bezoeken, meer willen weten over de historie door middel van Rondreis Engeland Schotland Walestoerisme infocentra in de omgeving of gewoon bezoekers die het wild in willen en de bergen willen beklimmen. Ook niet te vergeten zijn de Lochs of gewoon meren die zich bevinden in het gebied, met natuurlijk het meer van de Loch Ness monster als de opvallendste bestemming voor velen.

Voor jou valt er dus genoeg te doen, en weliswaar krijg je misschien ook nog de neiging om te verhuizen na jou rondreis door Schotland. Schotland is meer dan het bezoeken waard en een aanrader voor elke reisliefhebber.

Bronnen:
https://scotland.org
https://visitscotland.com
https://rondreis.net

Meer pagina’s met informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *