“Op zoek naar een Rondreis Engeland Schotland camper?” De ideale vakantie waarbij je lekker in een camper kunt vertoeven? Dan is zo’n vakantie campervakantie echt iets voor jou in Schotland en Engeland. Je kunt deze landen goed met elkaar combineren omdat ze tegen elkaar aan liggen. Zowel Schotland als Engeland hebben veel te bieden. Voor een ieder is hier wel wils te beleven. De natuur van Engeland en Schotland lijkt vrij veel op elkaar. Beide landen hebben een uitgestrekt natuurgebied. Engeland is wat platter als Schotland, deze heeft een meer heuvelachtig landschap. Kom in dit artikel meer te weten over het maken van een rondreis door Engeland en Schotland met de camper.

Bekijk hier de reizen ->

Met de camper door Engeland en Schotland

Rondreis Engeland Schotland camper“Het is erg leuk om Engeland en Schotland samen te bezoeken op je vakantie!” Beide landen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ondanks dat het landschap een beetje van hetzelfde is zijn de 2 landen toch heel verschillend. Je zal dan ook een unieke rondreis meemaken

met je camper door Schotland en Engeland. Je kunt kiezen voor een rustige plek waar je met je camper in alle rust kunt genieten. Als je houdt van toerisme dan kun je kiezen voor een drukkere plek zoals bijvoorbeeld een populaire camping. Natuurlijk is het ook afhankelijk van wat je doel is van je vakantie. Uitgebreid tot rust komen of avontuurlijke dingen beleven?

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Meer over reizen door Schotland met de auto:

Rondreis Engeland Schotland camper

Rondreis Engeland Schotland camper

“Zowel in Engeland als in Schotland is er een hoop te beleven!” Het maakt niet uit of je alleen voor de natuur komt of ook voor de cultuur. Wellicht wil de leukste steden van Engeland en Schotland bezoeken. De hoofdstad van Schotland Edinburgh is zeker de moeite waard om te bezoeken alsmede de hoofdstad van Engeland Londen. Beide steden zijn erg druk en gezellig om te bezoeken. Je kunt hier prima shoppen, excursies doen en genieten van heerlijk eten. Wanneer je in de buurt bent bezoek deze steden dan zeker. Ook de kleine authentieke dorpjes van Engeland en Schotland zijn de moeite waard om te bezoeken. Hier vind je vaak nog oude kastelen, zoals je ze nog nooit hebt gezien. Kortom, Engeland & Schotland hebben veel te bieden voor iedereen! Een fijne vakantie en rondreis met de camper gewenst alvast!

Tip: Kijk ook eens op www.rondreisschotland.eu voor meer informatie over het maken van een rondreis door Schotland.

Bekijk hier de mooiste Schotland reizen ->

Enkele tips:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *