Voel je je klaar om jezelf te wagen aan de stad Londen, kilts, Whisky, doedelzakken, de Tower Bridge, Loch Ness en adembenemende natuur? Pak dan nu je koffers voor een rondreis Engeland Schotland met de auto. Kom in dit artikel meer te weten over een rondreis door Engeland en Schotland met de auto, ook heb je de mogelijkheid om een prachtige rondreis bij de specialist te boeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige rondreis!

Bekijk hier de reizen ->

Met de auto rondreizen door Engeland en Schotland

Tips voor een autorondreis door Schotland en Engeland

  • Rondreis Engeland Schotland autoZowel Schotland als Engeland zijn onderdeel van Groot Brittannië. De hoofdstad van Engeland is Londen en is zeker een bezoekje waard. Wanneer je een goed uitzicht wilt hebben over de gehele stad, dan moet je zeker de Londen Eye niet vergeten. Zowel de Londen Bridge, als de Tower bridge zijn zeer bijzonder te noemen. De Tower bridge is het meest imposant en is ’s avonds prachtig verlicht. Buckingham Palace is zeker een bezoek waard, zeker de ceremonie biedt een mooi kijkje in de geschiedenis en cultuur van Engeland. Andere bijzondere steden in Engeland zijn Liverpool en Manchester. Ga je graag de natuur in? Vergeet dan de krijtrotsen bij Dover en de stranden bij East Anglia niet. Het landschap in Engeland is zeer divers te noemen, want ook ruige bergen, lage heuvels en weidse vlakten kom je tegen in dit bijzondere land. Tot slot: vergeet ook de Kathedraal van Durham en de Castle Howard niet.
  • Rondreis Engeland Schotland autoSchotland heeft een stoer karakter. Denk aan stoere mannen in kilt die grote hoeveelheden Whisky naar binnen werken. Schotland is een land van tradities, dit komt de jarenlange Engelse overheersing. Schotten zijn trots op hun tradities. Toch hebben we in Nederland ook een traditie overgenomen: Bingo! Zeker de moeite om eens mee te doen als je in Schotland bent. De bekendste steden in Schotland zijn Edinburgh, Glasgow en Aberdeen. Belangrijke attracties in Glasgow zijn de Clyde Auditorium, Glasgow Cathedral en de Glasgow Botanic Gardens. De natuur in Schotland leent zich goed voor sportieve activiteiten, zoals raften, canyoning en Bungeejumpen. De hoogste berg is de Ben Nevis, je kunt hier bergbeklimmen, mountainbiken en in de winter zelfs ijsklimmen. Spectaculaire kastelen zijn Culzean Castle, Eilean Donan Castle en Edinburgh Castle.

Bekijk hier de mooiste Schotland reizen ->

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Door hierboven op de button te klikken ga je naar de website van Kras, je kunt daar de mooie rondreizen en vakanties bekijken, vergelijken en boeken voor Schotland.

Enkele andere pagina’s:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *