De snelste route naar Schotland!
Heb je behoefte om lekker uit te waaien in Schotland? Of wil je genieten van de ongerepte, ruige natuur en prachtige kliffenkust? Kies dan voor een avontuurlijke start van je vakantie en ga met de Ferry naar Schotland. Kom hieronder meer te weten over een overtocht naar Schotland. Veel plezier met het uitzoeken van de overtocht.

Bekijk hier meer over de Schotland reizen ->

Overtocht naar en van Schotland

Er zijn vier verschillende routes en mogelijkheden voor je overtocht:

  • Route IJmuiden – New Castle (nog 100 km naar de Schotse grens)
    Deze veerdienst vertrekt 7x per week met een vaartijd van ongeveer 15 uur en 30 minuten.
  • Overtocht SchotlandRoute Zeebrugge (België) – Hull (nog 300 km naar de Schotse grens)
    Deze veerdienst vertrekt maximaal 7x per week (afhankelijk van het seizoen) met een vaartijd van ongeveer 14 uur en 30 minuten. De Ferry vertrekt om 13.00 uur of 18.00 uur.
  • Route Rotterdam – Hull (nog 300 km naar de Schotse grens)Deze veerdienst vertrekt maximaal 7x per week (afhankelijk van het seizoen) met een vaartijd van ongeveer 12 uur. De Ferry vertrekt om 21.00 uur.
  • Route Hoek van Holland – Harwich
    Deze Ferry is een aanrader als je Engeland en Schotland in 1 vakantie wil combineren. De veerdienst vertrekt 3x per dag met een vaartijd van 6 uur en 30 minuten.
Overtocht Schotland

Overtocht Schotland

De overtocht van IJmuiden naar New Castle staat bekend als de snelste route naar Schotland. Vanaf de haven rijd je binnen anderhalf uur Schotland in. De reis kan per voet, auto, camper/caravan maar ook per fiets of motor gemaakt worden. Alles is mogelijk voor een onvergetelijke vakantie!

Iedere Ferry heeft zijn eigen mogelijkheden aan boord. Dit kan bestaan uit verschillende restaurants en bars, maar ook een bioscoop, casino, live entertainment en kinderanimatie kan tot de mogelijkheden behoren. Bekijk dus goed welke faciliteiten jij belangrijk vindt tijdens je overtocht. Indien je gebruik maakt van een nachtvaart kun je gebruik maken van een comfortabele hut. Afhankelijk van je eigen budget kun je in luxe variëren.

Schotland is een ideale bestemming voor zowel een korte als een lange vakantie! Door te reizen met de Ferry kun je dit prachtige land gemakkelijk op eigen gelegenheid ontdekken.

Bekijk hier meer over de Schotland reizen ->

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

 

Wanneer je meer te weten wilt komen over het boeken van een vakantie in Schotland dan kan je hieronder enkele pagina’s vinden om nog meer informatie in te winnen.

 

Enkele links:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *