Ik ben net terug van een georganiseerde rondreis in Schotland en ik kan je garanderen dat het niet mijn laatste zal zijn. De tour, de haltes en hotels waren geweldig. Onze gids was ook spectaculair omdat hij de gave had om elke dag de geschiedenis tot leven te brengen. In wil jullie graag een overzicht geven van deze onvergetelijke rondreis. Kom hieronder meer te weten over een georganiseerde rondreis door Schotland.

Bekijk hier de reis >>

Verschillende georganiseerde rondreizen door Schotland.

De smaak van Schotland 5 dagen/4 nachten

  • Dag 1: Glasgow hoogtepunten

Georganiseerde rondreis SchotlandJouw Schotse trip begint in Glasgow. Dit is een stad die bloeide in de Victoriaanse tijd met als gevolg de scheepsbouw en de internationale handel. Je rijdt rond George Square met zijn sierlijk “City Chamber” en bezoek Provand’s Lordship, het oudste huis in Glasgow dat dateert uit 1471. Het huis was oorspronkelijk een deel van een ziekenhuis en is uitgebreid gerestaureerd en ingericht.

  • Dag 2: Loch Lomond en Loch Ness Cruise

Je reist langs de beroemde Loch Lomond, bekend om zijn onovertroffen schoonheid. Daarna gaat de reis verder door de Glen Coe vallei, bekend om zijn spectaculaire berglandschap. Verderop kom je bij Fort William, hier wordt even haltgehouden om te winkelen en voor een hapje. Bij Fort Augustus begin je aan een korte cruis op Loch Ness en houdt daar zeker een oogje in het zeil voor “Nessie”. Daarna reis je verder naar het noorden, naar Nairn voor uw volgende overnachting.

 

Bekijk hier meer over de rondreizen bij Kras ->

  • Dag 3: Whisky Proeven & St Andrews

Georganiseerde rondreis SchotlandIn de Blair Athol Distillery in Pitlochry zal je zien hoe gedistilleerd wordt en het ook kunnen proeven. Als we “het noorden” dan niet kwijt zijn reizen we zuidwaarts naar St-Andrews, het best bekend als de “Home of Golf”. Je kan genieten van een panoramische rit en zelfstandig wat tijd doorbrengen en proeven. Daarna gaat de reis verder naar Edinburgh waar je kennis kan maken met een gracieus landhuis, dat vandaag ook jouw hotel blijkt te zijn. Geniet er van een Schotse avond met een uitstekende Schotse keuken, gevolgd door een levendige show met liedjes, verhalen en traditionele dansen.

  • Dag 4: Edinburgh Castle & City Tour

Vanmorgen bezoek breng je eerst een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van Edinburgh. Je rijdt langs de drukke Princes Street en door de gracieuze, brede straten van de 200-jaar oude Georgische New Town. Je kan er even wandelen langs een deel van de Royal Mile, waar compacte middeleeuwse huizen 11 verdiepingen hoog zijn. Bezoek Edinburgh Castle, die de stad domineert en de Schotse kroonjuwelen en de Stone of Scone bevat. De rest van de dag is vrij.

  • Dag 5: De rondreis eindigt in Edinburgh

Het programma eindigt na het ontbijt. Met geweldige herinneringen neem je de vlucht terug naar huis.

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Schotland >>

Meer pagina’s:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *